logo

Antwerpseweg 197
2340 Vlimmeren

info@ctw-Balans.be


 visie Centrum voor Therapie en Welzijn

 

Welzijn :  ‘ons goed voelen’, ‘gelukkig zijn’. Het is iets wat we allemaal nastreven. 

Om dit te bereiken, is het belangrijk dat het lichamelijk, geestelijk en sociaal goed gaat met ons. In onze hektische maatschappij gaat dit evenwicht wel eens verloren.

Binnen ons centrum hebben we een therapeutisch aanbod uitgebouwd, met als doel jou te ondersteunen op verschillende levensdomeinen en zo je emotionele en lichamelijke evenwicht te helpen bewaren of terug te vinden.

 

NIEUWS :

Therapeutisch werken met jonge kinderen ? Het kan ! Maak kennis met GRIEFELEN : Griefelen is het proces om van spanning te komen tot ontspanning. Van een ontregeling naar een (hernieuwd) evenwicht. Het Griefelprogromma ondersteunt kinderen hierbij. Het programma biedt handvatten om het vermogen tot zelfregulatie op alle gebieden te ondersteunen, denk aan gedrag, emotie en hechting. Jonge kinderen (2,5 – 7 jaar)  kunnen op deze manier leren om de stress van alledag beter aan te kunnen.

Meer info

Maak kennis met onze nieuwe dietiste Marissa Maerten. Naast algemeen voedingsadvies, helpt zij je ook graag verder rond specifieke medische problematieken. Ze specialiseert zich oa. in hoe voeding kan ondersteunen bij chronische vermoeidheid, chronische pijn en fybromialgie.

Meer info

U kunt in onze praktijk opnieuw terecht voor een logopedisch aanbod ! Ook deze zomer ondersteunen wij uw kind graag de een eventuele opgelopen leerachterstand recht te trekken en in september een goede start te maken.

Meer info

 

Steeds op de hoogte ?

Stuur ons een mail om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.