logo

Antwerpseweg 197
2340 Vlimmeren

info@ctw-Balans.be

 visie Centrum voor Therapie en Welzijn

 

Welzijn :  ‘ons goed voelen’, ‘gelukkig zijn’. Het is iets wat we allemaal nastreven. 

Om dit te bereiken, is het belangrijk dat het lichamelijk, geestelijk en sociaal goed gaat met ons. In onze hektische maatschappij gaat dit evenwicht wel eens verloren.

Binnen ons centrum hebben we een therapeutisch aanbod uitgebouwd, met als doel jou te ondersteunen op verschillende levensdomeinen en zo je emotionele en lichamelijke evenwicht te helpen bewaren of terug te vinden.

 

NIEUWS :

Maak kennis met onze nieuwe dietiste Marissa Maerten. Naast algemeen voedingsadvies, helpt zij je ook graag verder rond specifieke medische problematieken. Ze specialiseert zich oa. in hoe voeding kan ondersteunen bij chronische vermoeidheid, chronische pijn en fybromialgie.

Meer info

U kunt in onze praktijk opnieuw terecht voor een logopedisch aanbod ! Ook deze zomer ondersteunen wij uw kind graag de een eventuele opgelopen leerachterstand recht te trekken en in september een goede start te maken.

Meer info

 

 

Ten gevolge van de maatregelen rond corona hanteren wij volgende afspraken :

- kom alleen naar de praktijk of laat je begeleiding buiten op je wachten, niet in de wachtzaal

- kom pas op het uur van je afspraak naar binnen in de wachtzaal

- ontsmet je handen bij binnenkomen

- sessies worden afgerond op 45-50 min om tijd te voorzien voor ontsmetten en verluchten van de ruimte en onderling contact zoveel mogelijk te vermijden

- mondmasker is niet verplicht, we hanteren voldoende afstand. Behoor jij of iemand van je gezinsleden tot een risicogroep en wens je het wederzijds gebruik van een mondmasker tijdens de sessie, laat dit dan aan je behandelaar weten

LET OP : annuleer je sessie als je ziekteverschijnselen (koorts, hoesten, niezen) vertoond !

Bedankt voor uw begrip.

 

 

Steeds op de hoogte ?

Stuur ons een mail om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.